Néhány kép, ötödik rész
2018. október 05. írta: ami.nem.mozog

Néhány kép, ötödik rész

Néhány érdekes vagy tanulságos képet lökök ide, némelyikük önálló témaként fog felböffenni később.

img_0581.JPG-Lassan minden sarokban nyílvesszők száradnak. Biztos szerethetnek érte otthon :) hmm szerencsém van a feleségemmel és a gyerekkel is. Akár hiszitek - akár nem, még vigyáznak is a nyilakra.

img_0531.JPG-No meg csüngenek is mindenütt, a hatalmas szekrényemet nem is fényképezem inkább, ott az 1m x 2.50m ajtó felületén lóg aminek kell. Mármint belül, természetesen.

img_0491.JPG-Cserébe sokszor van nagyon jó cédrus aroma a levegőben. Hihetetlenül jó és erős illata van.

img_0627.JPG-A trad-down Jackal szkíta első DIY tuningja. Pilot projekt: pici csiszolás, neodymium szupermágnes, bőr, ragasztók. Még minden oldható kötéssel rögzítve.

img_0614.JPG-Jah, amúgy ilyesmi lőképe van 15+ méterről, a múltkor elfelejtettem betenni. Viszont az elmúlt hetekben nem volt időm tisztességesen gyakorolni, szóval lesz ez még jobb is. Ami időm volt azt vagy távlövésbe öltem, vagy lerövidítette az időjárás.

img_0678.JPG-Ilyen analitikai mérlegre hajtottam egy ideje, ezen már elég pontosan beállíthatnék minden alkatrészt. Négy tizedes... A fénykép elkészülte után 48 órával valamivel butább, de komoly és kalibrált darab már a kezemben is volt. Olyan vagyok már majdnem mint egy gyerek: ha nagyon kell valami, az azonnal kell.

img_0478.JPG-Apósom, a bátor ember. Mármint a kéz az övé :) Én biztosan nem szórakoznék ekkora kecskedarázzsal.

img_0652.JPG-Egy csodálatos, Tisza-parti erdő. A fák törzsén a néhány évvel ezelőtti nagy árvíz nyomai. Ilyen szép helyek is vannak Kelet-Magyarországon. Lefotózom majd télen is, hóval borítva is süti.

img_0371_1.JPG-Átlagos gyermekcsínyek egy hazai és hatalmas freskóról. A jobb oldalira mondanám én, hogy piti ügy - de nagy hazugság lenne. Jól látom, hogy az egyik meztelen gyerek lefogja a másikat míg egy társuk agyonüti?

img_0400.JPG-Nem, nem a Nyolcadik Utas díszlete. Egy barlanglakás szobája, Noszvaj.

img_0583.JPG-A fa-koson is túl.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemmozog.blog.hu/api/trackback/id/tr9214283433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása