Néhány kép, huszonegyedik rész
2021. május 28. írta: ami.nem.mozog

Néhány kép, huszonegyedik rész

Néhány érdekes vagy tanulságos képet lökök ide, némelyikük önálló témaként fog felböffenni később.


img_0424.jpgA berettyóújfalui romtemplom. Elég hangulatos hely.
img_0428.jpgA Bajnok arzenálja, van benne "néhány" nagy rekorder. A fekete refinek baromi jó fogása van.
img_0432.jpgA Bajnok így edz. Egy előre kilőtt jelölő-vessző adja meg a távolságot. Oda sétálva ott lesz a kezdőpont, onnan lő majd "visszafelé".
img_0591.jpgA Jackal-féle szkítám egy múzeumba költözik, ott fejezi be az életét. Jó és megbecsült helye lesz.
img_0764.jpgEnnek a bogárkának is elég jó helye volt a leajzott cuccomon. Nem volt szívem felajzani, olyan jól napozott a bandázskötésen.
img_0902.jpgMondtam már? Megvan az engedélyem.. \o/ elég gyorsan ment. Ha valaki csak gondolkodna rajta, akkor mondom: "most jól húz a szekér", nem érdemes nagyon gondolkodni.
img_1021.jpgLassacskán éledezik a hortobágyi kézművessor is, érdemes kinézni.
img_1114.jpgA szerény számú idei gyakorlás hátráltatására 25 méterről csak ennyire vagyok képes. Jó lenne a nyár végére visszaszerezni valamennyi formát.
c8ccb13154734c9c494c3d59c17bf381.jpgIndián íjász, elég kirívó pózban. Nem tudom mi szerepe lehet, talán csak a cirkusz. Az íj is meglepően kicsi. A ruhája viszont elég vagány. (hunting0492 @pinterest)
4387523896_19881bb9e7_b.jpgItt is indián íjász, itt is érdekes a póz. A ruhán az ősi szvasztika szimbólum több helyen is, vízszintesre állítva. (nativeamericans @pinterest)
brazilarcher_0.jpgBrazil ?benszülött íjász. Figyeld a nyílhegyet és a húzáshosszt. Komoly. Nem látom a húzó kéz hüvelykujját, de ha jól értelmezem a fogást, akkor szerény fonterejű íj. Ennek ellenére gyilkos fegyver, Rieli Franciscatot is hasonlóval lőhették le. (John Stanley @World Archery)
img_0091_1.jpgEz talán volt már? Ha igen, bocs - ezt a felhúzót csináltam a Szigeti-számszerhez. Tök jól működik, így nem közvetlenül az ideget kell cibálni.
img_0247.jpgHa nincs tegez, nincs vesszőtartó állvány, nincs henger, nincs semmi... nincs kifogás sem: csak igényesen! :)
img_4918.jpgEz nem oly' rég jött velem szemben egy üzletben. Milyen szakszerű grafika, tetszik!
img_1141.jpgSzépen lassan híznak a saját munkáim is.

Jó pihenést!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemmozog.blog.hu/api/trackback/id/tr3216571282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása