Néhány kép, második rész
2018. június 25. írta: ami.nem.mozog

Néhány kép, második rész

Pár érdekes vagy szép fotó, ömlesztve. Némelyik később önálló témaként fog felböffenni.

img_0076.JPG-2017: Házi készítésű, biztonságos és tartós vesszőfogó csigás íjhoz

img_0162.JPG-Itt nincs ami eltakarja az ember fiát.

img_0157.JPG-Persze ezt jól tudják a rovarok is, érdemes óvatosnak lenni.

img_0080.JPG-Ilyenkor jön jól a tradicionális, térdig érő, vasalt talpú vastag bőrcsizma. Kézi erővel készült valamikor 30+ éve. Mintha új lenne - ami nem is csoda, hiszen egy percet sem használták. Majd én bepótolom :)

img_0357.JPG-Ha úgy érzed nem érdekel amit írok, akkor szerintem ez vár rád :)

img_0213.JPG-Készül a saját sport-íjam. A célkitűzés a következő: bírjon ki 500 lövést. Ha sikerült, majd megírom. Ha mégsem, remélem lesz mivel megírni azt is.

img_0493.JPG-Azt hiszem, kitaláltam valamit. Majd megírom ezt is.

img_0099.JPG-Megyer Henrik nem vacakol, elöl-hátul vastagon bandázsol. Szerintem az ő produktumai a legmasszívabb "bolti" és általános célú gyakorlóvesszők.

img_0112.JPG-A sérült karboncső veszélyes. A szilánkjait amúgy a röntgengép sem tudná egykönnyen megtalálni a testedben.

img_0207.JPG-Íj és nyílvessző próba. Egyszerre mindkettővel variálni nem szerencsés. Mind jobbra a nehezebb hegyek (lágyabb vesszők), magassági irányban értelmezhetetlenül. Lassan mondom: egyszerre csak egy dologgal kell mókolni.

img_0278.JPG-A gázló fekete gólyán is túl.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemmozog.blog.hu/api/trackback/id/tr8014070147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása