Néhány kép, negyedik rész
2018. augusztus 27. írta: ami.nem.mozog

Néhány kép, negyedik rész

Néhány érdekes vagy tanulságos képet lökök ide, némelyikük önálló témaként fog felböffenni később.

dsc_3423.jpg-Ezeket a prototípusokat lőttem be a hétvégén (18.08.25). A legjobbat fogom sokszorosítani.

img_0436.JPG-Kiterítve így festenek. Komoly program tesztelgetni, többszáz lövés: talán 3-400 között. A bal oldali hárs nyert, holott még nincsen teljesen finomhangolva.

img_0439as.JPG-Elkerülhetetlen törés. Az ömlesztett képen ez a bal oldali, felfelé álló, kék spirállal díszített halovány tuning-vessző. Mókolás nélkül ennyit sem bírt volna, prémium ide vagy oda.

dsc_3433-1.jpg-Ennyi lövést kesztyű nélkül lehetetlen lehozni sérülés nélkül. A legegyszerűbb Decathlon-márkázott darab is megfelel, ebben itt már több, mint egy évnyi használat van. Tartós, olcsó. Sajnos a könyököm még mindig sérült, ezért húzom ilyen setén.

img_0042_1.JPG-Bármiféle barkácsmunkához jó, ha van dedikált eszközöd. Hiszen pl. a kaja elkészítéséhez használt tűzhelyen szerintem ilyesmit nem szeretne látni a rokonság: olaj, ragasztó, törmelék, égések. A képen amúgy a tollazóm csipeszének kékítéséhez készülök. Utálom, hogy rozsdál - szóval többé nem fog.

img_0398_1.JPG-Akármi is legyen ez, úgy döntöttem be nem állok a közepébe, ha pálcával ütnek sem :)

tegez.jpg-Íme, az oldaltegezem. Saját gyártmány, mindene igazi bőr. Sajnos nem dokumentáltam rendesen a készítési fázisait, hiszen át sem gondoltam rendesen. Ellenben úgy fest nem lőttem mellé: elég jó lett. Még egy kicsit alakítanom kell rajta, hogy ne rogyjon meg középen üresen sem, mert az nem valami szép látvány. Versenyen ez lesz velem.

img_0348_1.JPG-A törökök ilyen környezetben lebzseltek valamikor. Bal oldalon a teázás kompozíciója, jobb oldalon pedig egy mobil kályha. Apám, ezek forró szenet és parazsat vittek a szobába réz üstbe zárva. Hááát, nem szívesen lettem volna takarító személyzet, ez nem kevés port meg hamut nyomhatott a levegőbe.

img_0389.JPG-Tájkép, ÉK-Magyarország.

img_0390.JPG-A csóróság szülte, fából készült Megváltón is túl.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemmozog.blog.hu/api/trackback/id/tr4014204845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása